Home

Voor ons maakt het niet uit welke arbeidsvorm je hebt. Ook zzp'ers mogen bij Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen aankloppen voor hulp!

Heb je als zelfstandig ondernemer minder werk of geen werk? Bijvoorbeeld als de vraag van opdrachtgevers afneemt, verandert of verdwijnt? Of is jouw aanbod van werk niet meer passend in de markt?

Heb je een eigen bedrijf en denk je na over de toekomst? Verder als ondernemer, toch een baan in loondienst of misschien beide? We helpen je graag in je heroriëntatie.

Ben je zzp'er, freelancer of heb je een eigen bedrijf, studio of salon? Maakt of maakte je gebruik van tijdelijke financiële ondersteuning zoals TOZO? Onze adviseurs kunnen je helpen bij het herijken van jouw bedrijfsplan. Of de oriëntatie naar nieuw werk of een (deeltijd)baan.

Wij adviseren en ondersteunen je, zodat we samen de oplossing op maat vinden!

Wij bieden:

  • Heroriëntatie op arbeidsmarkt of ondernemerschap
  • Begeleiding naar nieuw werk in kansrijke sectoren
  • Omscholing of bijscholing naar nieuwe functies, banen of werk
  • Loopbaancoaching
  • Toegang tot ons netwerk van werkgevers via bijvoorbeeld de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen
  • Verbinding met onze netwerkpartners voor onder andere (om)scholingsmogelijkheden, arbeidsjuridisch advies, advies bij schulden en meer.

Samen met het Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen maak je samen een persoonlijk stappenplan om weer aan de slag te gaan!

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

 

Bel ons op 024-2001224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Neem hier contact met ons op

Neem hier contact met ons op