Home

Doe hier jouw zelftest!

Bezig met verzenden...

Wat wordt jouw volgende stap?

Misschien zoek je een nieuwe baan of wil je zelfs een heel ander vakgebied proberen. Maar weet jij bijvoorbeeld welke competenties je daar voor moet inzetten? En waar je je informatie vandaan kunt halen? Onze zelftest helpt je een handje. Laten we beginnen!

Wat is je opleidingsniveau? *

Wat je opleidingsniveau ook is, de arbeidsmarkt biedt momenteel voldoende kansen. Veel belangrijker is waar je interesses liggen. We gaan dus snel verder, wat vind je belangrijk?

Een werkplek is voor mij ideaal als... *

Jij voelt je prettig / functioneert goed in een kantooromgeving. Kantoorbanen zijn er ontzettend veel in de regio. Denk aan beroepen in de ICT. Eigenlijk heeft iedere sector dergelijke banen. Ga door om meer te vertellen over jezelf.
Jij bent niet iemand die graag stil zit! Gelukkig hebben we in Noord-Holland Noord veel mogelijkheden waarbij je werkt en fysiek bezig bent. Denk aan sectoren in de transport, horeca of techniek. Ga door om meer te vertellen over jezelf.
Een juiste balans vind je in meer banen dan je denkt. Heb je bijvoorbeeld wel eens een baan in de zorg of in de commercie overwogen? Ga door om meer te vertellen over jezelf.

Wat zijn jouw sterkste punten (vaardigheden)? *

Je kunt meerdere vaardigheden aanvinken

Waar word je blij van in je werk? *

Je kunt meerdere vaardigheden aanvinken

Waar ben je naar op zoek? *

Je kunt bij de volgende vraag invullen in welke sector je werkt. Overweeg je toch een baan in een andere sector? De overheid biedt veel mogelijkheden om je kosteloos om te laten scholen.
Op dit moment zijn er veel mogelijkheden voor omscholing en/of opleidingen die je kosteloos kunt volgen.
Op dit moment is er veel werk in specifieke sectoren. Neem gerust contact met ons op om te kijken welke sector jou goed past!

Ik ben geïnteresseerd in… *

Je kunt meerdere sectoren aanvinken

Bedankt voor het invullen van de zelftest! Op dit moment zijn er veel werkkansen in diverse sectoren. Hulp nodig? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.