Home

Wat wil ik?

Om te weten wat je wil en wat voor jou een geschikte baan is, is het ook nodig om je interesses in kaart te brengen. De combinatie van inzicht in je persoonlijkheid, vaardigheden én interesses vergroten de kans op het vinden van passend en duurzaam werk.

Daarnaast is kennis van de arbeidsmarkt belangrijk bij de zoektocht naar (ander) werk, zodat je weet voor welke beroepen veel personeel gevraagd wordt en waar jouw kansen liggen. De baan die je wil, moet ook daadwerkelijk beschikbaar zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan je het simpelweg niet vinden

Met een adviseur van Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen koppel je jouw interesses aan een beroep. Dit wordt onder andere gedaan door middel van testen. Bovendien zijn onze adviseurs goed op de hoogte van de ontwikkelingen en kansen op de arbeidsmarkt. 

Neem direct via de button contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen