Home

Ons team

Ons team bestaat uit professionals met ruime ervaring op de arbeidsmarkt en passie voor hun vak. Maar nog veel belangrijker: met aandacht voor de mens. 

Samen kijken we waar voor jou kansen liggen naar werk. Wat je situatie ook is, wij zijn er om je te helpen! Ons doel is werkloosheid te voorkomen. En als voorkomen echt niet lukt, willen wij dat deze periode zo kort mogelijk duurt. Samen met onze partners hebben wij veel mogelijkheden in huis om werkgevers en werknemers met elkaar te verbinden. Van extra begeleiding tot loopbaanadvies en (om)scholing. En van scholing via praktijkleren in het mbo tot hulp bij schulden. Daarnaast ben je als zzp'er ook van harte welkom, als je te weinig inkomsten hebt om in je levensonderhoud te voorzien bijvoorbeeld. 

Een afspraak maken kan digitaal via het contactformulier of door te mailen naar info@mobiliteitsteam-rvn.nl. Wil je liever telefonisch contact opnemen? Dat kan door te bellen naar 024-2001224. Zo eenvoudig is het!

Want íedereen verdient een kans om te werken aan zijn of haar toekomst!

Inge de Jong Adviseur - FNV “Vanuit nieuw inzicht daadwerkelijk nieuwe stappen zetten in werk en leven, daaraan bijdragen, dat maakt mij blij!”
Sasja Nas Adviseur - FNV "We mogen met z'n allen meer kijken naar wat kan en waar we energie van krijgen, in plaats van beren op de weg zetten en daardoor niet in actie komen. Doe waar je gelukkig van wordt!"
Sharon van Leest Adviseur - CNV "Met plezier werken aan je loopbaan."
Dianne Boonstra Adviseur - Werkbedrijf RvN "Samen onderzoeken wij een nieuw perspectief!"
Wendy van Paridon Adviseur - SBB "Praktijkleren voor iedereen! De sleutel om een leven lang ontwikkelen een impuls te geven."
Titus Coehorst Adviseur - UWV "Mijn rol is de wensen van werkgevers en werknemers op elkaar af te stemmen"
Dagmar Heldens Adviseur - CNV "'De juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment, daar lever ik als loopbaanprofessional graag een bijdrage aan!"
Lucile Braam Coördinator
Anita Engbrocks Adviseur - Leerwerkloket "Onafhankelijk, luisteren, coachen, samen, informeren en adviseren."
Paula Sant’Anna Adviseur - UWV "Soms zijn het kleine adviezen die een wereld van verschil maken."
Mirjam Stanko Adviseur - UWV “Je mag elke dag opnieuw beginnen.”

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

 

Bel ons op 024-2001224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Neem hier contact met ons op

Neem hier contact met ons op