Home

Ons team

Ons team bestaat uit een diverse groep professionals die samen met jou kijken waar jouw kansen op duurzaam werk liggen. Ons doel is werkloosheid te voorkomen of dit zo kort mogelijk te laten duren. Wat je situatie ook is, in ons team is er altijd een adviseur die vanuit expertise met je kan meedenken. 

Door de onderlinge samenwerking tussen onze partners kunnen wij werkgevers, werknemers en zzp'ers passend ondersteunen. Van loopbaanonderzoek tot sollicitatietraining en van begeleiding bij het verwerken van baanverlies tot om- of bijscholing.  

Een afspraak maken kan via het contactformulier of door te mailen naar info@mobiliteitsteam-rvn.nl. Wil je liever telefonisch contact opnemen? Dat kan door te bellen naar 024-2001224. 

Inge de Jong Adviseur - FNV “Vanuit nieuw inzicht daadwerkelijk nieuwe stappen zetten in werk en leven, daaraan bijdragen, dat maakt mij blij!”
Sharon van Leest Adviseur - CNV "Met plezier werken aan je loopbaan."
Dianne Boonstra Adviseur - Werkbedrijf RvN "Samen onderzoeken wij een nieuw perspectief!"
Wendy van Paridon Adviseur - SBB "Praktijkleren voor iedereen! De sleutel om een leven lang ontwikkelen een impuls te geven."
Titus Coehorst Adviseur - UWV "Mijn rol is de wensen van werkgevers en werknemers op elkaar af te stemmen"
Dagmar Heldens Adviseur - CNV "'De juiste persoon, op de juiste plek, op het juiste moment, daar lever ik als loopbaanprofessional graag een bijdrage aan!"
Lucile Braam Coördinator
Anita Engbrocks Adviseur - Leerwerkloket "Onafhankelijk, luisteren, coachen, samen, informeren en adviseren."
Paula Sant’Anna Adviseur - UWV "Soms zijn het kleine adviezen die een wereld van verschil maken."
Mirjam Stanko Adviseur - UWV “Je mag elke dag opnieuw beginnen.”

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

 

Bel ons op 024-2001224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen