Home

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB)

Beroepen veranderen, kansen verschuiven. Door werk te combineren met leren in de praktijk is de kans groter dat je ook blijvend aan het werk komt en blijft of kan doorgroeien in het bedrijf of zelfs een carrièreswitch maken. 

Met praktijkleren in het mbo krijg je een leerbaan waarin werken en leren wordt gecombineerd, de gouden formule om duurzaam inzetbaar te blijven. Niet in de schoolbanken dus, maar leren op een werkplek. 

Ook voor werkgevers een mooie kans om mensen de mogelijkheid te bieden die zonder de juiste diploma’s en of ervaring te interesseren voor het werk en bedrijf. Er komen potentiële nieuwe medewerkers in beeld die anders niet gevonden zouden worden. Met de praktijkverklaring geeft een werkgever waardering voor wat de kandidaat heeft geleerd. Op die manier kunnen werknemers zich een leven lang ontwikkelen.

Mobiliteitsteam en SBB

De adviseur van SBB weet wat het bedrijfsleven nodig heeft en welke mogelijkheden jij hebt om jouw werkervaring te bewijzen en wat voor jou een goede vorm van om- en bijscholing is.

Wanneer jij je aanmeldt bij Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen kun je ook gebruik van het aanbod van SBB. Bespreek de mogelijkheden met jouw adviseur!

Adviseur
Gea de Boer

Meer weten over SBB? Kijk dan even op de site. 

Bekijk website

Andere interessante partners

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen