Home

UWV

UWV is er voor iedereen op de arbeidsmarkt. UWV zet zich in om werkloosheid en arbeidsongeschiktheid te voorkomen door mensen op weg te helpen naar werk en inkomen. Daarnaast ondersteunt UWV werkgevers. Ze delen gegevens met andere publieke dienstverleners en ze delen kennis over de arbeidsmarkt met de rest van Nederland.

Mobiliteitsteam en UWV

Adviseurs van UWV zijn deskundig op het gebied van wet- en regelgeving bij uitkeringen. Ze weten waar je op moet letten als werkloosheid dreigt, wat je wel of juist niet moet doen als je om- of bijscholing wil en hoe het zit als je uitkeringssituatie verandert. 

Wanneer jij je aanmeldt bij Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen kun je ook gebruik maken van het aanbod van UWV, bijvoorbeeld door het volgen van live en online workshops en trainingen en webinars. Ook wanneer je vragen hebt over de uitkering die je nog moet aanvragen, hoe dat werkt en waar je overal rekening mee moet houden. Bespreek je vragen en de mogelijkheden met jouw adviseur!

Adviseurs
Paula Sant'Anna en Mirjam Stanko

Meer weten over UWV?

Bekijk website

Andere interessante partners

Mook en Middelaar
Druten
Wijchen
Berg en Dal
ROC Nijmegen

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen