Home

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

WerkBedrijf voert in Rijk van Nijmegen de Participatiewet uit. Dit doet WerkBedrijf door bemiddelen, ontwikkelen en begeleiden van werkzoekenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Daarnaast is WerkBedrijf aanspreekpunt voor ondernemers die op zoek zijn naar medewerkers of advies nodig hebben over personeelsvraagstukken of duurzaam ondernemen.

Mobiliteitsteam en WerkBedrijf

Adviseurs van WerkBedrijf begrijpen hoe het is als je moeilijk werk kunt vinden en kunnen goed meedenken over wat je nodig hebt om weer werk te vinden. Oók als het door bijzondere omstandigheden nog moeilijker is om werk te vinden of te houden.

Wanneer jij je aanmeldt bij Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen kun je ook gebruik van het aanbod van WerkBedrijf, bijvoorbeeld een adviesgesprek over de situatie waarin jij werk moet zoeken, jobcoaching of een van de workshops of trainingen van WerkBedrijf. Bespreek de mogelijkheden met jouw adviseur!

Adviseurs
Carin Overbeek en Dianne Boonstra

Meer weten over WerkBedrijf?

Bekijk website

Andere interessante partners

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen