Home

HELP! Hoe verkoop ik mezelf?

"Mezelf verkopen is niet mijn sterkste kant, maar het is me wel gelukt."

Gijs zat tegen een burn-out aan en wilde ander werk. Na diverse sollicitaties had hij nog steeds geen nieuwe baan. Wat deed hij verkeerd? Telkens werd hij het nét niet. Totdat hij hulp vroeg aan het RMT Midden-Gelderland. Samen met loopbaancoach Lisa ging hij aan de slag. Cv en LinkedIn aanpassen, gesprekken oefenen en kwaliteiten leren benoemen. Met resultaat, Gijs heeft weer werk. Hij heeft zichzelf uiteindelijk dus goed verkocht!

Hoe hij geholpen is door het Mobiliteitsteam zie je in de video hieronder.

Het Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen is één van de 35 Mobiliteitsteams in Nederland. Gijs is geholpen door ons collega Mobiliteitsteam Midden-Gelderland, omdat hij in die regio woont. Het Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen helpt iedereen in deze gemeenten: Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen.

Wij zijn er ook om jou te helpen!
Wil jij ook je kans op een nieuwe baan vergroten? Laat je net als Gijs kosteloos begeleiden en meld je aan!

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen