Home

De VAKbeweging

De VAKbeweging is een samenwerking van de FNV en CNV - twee afzonderlijke vakbonden die het belang van werkenden en werkzoekenden vooropstellen. Daarom bundelen zij de krachten om mensen in een onzekere situatie te ondersteunen en ze op weg te helpen naar nieuw of ander werk. Dit doen ze voor iedereen die dit nodig heeft – zowel voor leden van de twee vakbonden, als voor mensen die niet aangesloten zijn bij een vakbond. Want iedere loopbaan is er een die telt.

Mobiliteitsteam en De VAKbeweging

Wanneer jij je aanmeldt bij het Mobiliteitsteam kun je ook gebruik van het aanbod van De VAKbeweging. De VAKbeweging biedt loopbaanbegeleiding op maat aan iedereen die zijn of haar baan is verloren, dreigt te verliezen of een flexcontract heeft. De loopbaancoaches van De VAKbeweging begeleiden je van werk naar werk en hebben daarbij écht oog voor jou, jouw wensen en jouw mogelijkheden. Ze bieden o.a. hulp bij omgaan met verlies van werk, tools om met stress om te kunnen gaan, sollicitatietraining en een CV-check. Tijdens het eerste gesprek bespreek je de urgentie van jouw werksituatie en breng je samen jouw wensen en behoeften in kaart. Daarna ga je van start met jouw persoonlijke loopbaantraject.

Adviseurs
Sharon van Leest (CNV), Dagmar Heldens (CNV) en Inge de Jong (FNV)

Meer weten over De VAKbeweging?

Bekijk website

Andere interessante partners

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen