Home

Leerwerkloket Rijk van Nijmegen

Iedere inwoner van het Rijk van Nijmegen met scholings- en loopbaanvragen kan bij Leerwerkloket terecht voor vrijblijvend en kosteloos advies en loopbaanbegeleiding op maat. Daarnaast is Leerwerkloket gesprekspartner voor werkgevers bij vragen over het opzetten van leerwerktrajecten en scholingsmogelijkheden.

Mobiliteitsteam en Leerwerkloket

Adviseurs van Leerwerkloket hebben een brede kennis en ervaring met de grote verscheidenheid aan vragen en behoeften die er spelen op loopbaangebied. Ze kennen de sociale kaart, snappen hoe uitkeringen in elkaar zitten en hebben het overzicht van mogelijke stappen in je loopbaan.

Wanneer jij je aanmeldt bij Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen kun je ook gebruik van het aanbod van Leerwerkloket, bijvoorbeeld leerwerktrajecten, wandelcoaching of een van de testen om je inzicht te vergroten. Bespreek de mogelijkheden met jouw adviseur!

Adviseurs
Anita Engbrocks en Loes van Ginneken

Meer weten over het Leerwerkloket?

Bekijk website

Andere interessante partners

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen