Home

Adviseur Sharon: "Van proberen kun je leren."

“Je hebt niet altijd de keuze in wat je meemaakt. Wel in de manier waarop je hiermee omgaat.”

Aan het woord is Sharon van Leest, trainer en coach bij Sharonwerkt. Zij is vanuit CNV aangesloten als adviseur bij het Mobiliteitsteam. Sharon heeft de nodige ervaring op het gebied van loopbaancoaching. Ook is zij deskundig op het gebied van opleidingskunde. Bovendien is Sharon goed in de begeleiding bij verlies van werk.

“Kandidaten kunnen bijvoorbeeld bij mij terecht als ze begeleiding nodig hebben om hun ontslag te verwerken. Ook help ik kandidaten graag om concreet, praktisch en resultaatgericht toe te werken naar een bewuste loopbaankeuze. Ik werk met mensen van werk-naar-werk trajecten, waarbij ik complexe zaken graag eenvoudig maak. Ik bied duidelijkheid en structuur”, vertelt Sharon.

De meerwaarde van het Mobiliteitsteam is volgens Sharon dat de samenwerking tussen alle betrokken partijen het mogelijk maakt het beste voor de kandidaat te kunnen inzetten. De partijen begrijpen elkaars dienstverlening steeds beter en zijn hierdoor goed in staat om maatwerk te leveren en versterkend te werken.

Sharon maakt zich er mede sterk voor dat het Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen zoveel mogelijk mensen goed kan begeleiden, zodat ze met plezier aan het werk zijn of komen. Ze vindt gezamenlijkheid hierbij leidend.

“Ik ben tevreden wanneer een klant stappen kan zetten in zijn of haar ontwikkeling. En als de klant het gevoel heeft dat hij/zij gezien wordt, er mag zijn en vooruitkomt door de coaching. Hierbij maak ik gebruik van mijn passie voor leren en ontwikkelen. Bij ons thuis zeggen we ‘van proberen kun je leren’. Vanuit mijn passie stimuleer ik het gebruik van loopbaancoaching, zodat mensen zelf regie kunnen nemen over hun toekomst.”

Meer informatie en/of aanmelden?
Contact met ons opnemen kan hieronder!

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen