Home

Praktijkleren voor iedereen!

"De sleutel om een leven lang ontwikkelen een impuls te geven hebben wij als partners in het Mobiliteitsteam RvN al in handen."

Wendy is vanuit SBB aangesloten als adviseur praktijkleren bij ons Mobiliteitsteam. Zij heeft veel ervaring op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen, praktijkleren, netwerken en de inclusieve arbeidsmarkt. SBB zorgt voor inzicht in leerbanen op MBO-niveau, brengt kans op werk in beeld en geeft informatie over opleidingen en beroepen.

Bij praktijkleren gaat het altijd om een leerbaan; een combinatie van leren en werken. Hierdoor doet de kandidaat direct werkervaring op en is hij voor de werkgever direct inzetbaar. Door middel van een MBO-certificaat of MBO-praktijkverklaring kunnen zij immers aantonen wat zij kunnen.

In mijn rol als adviseur zet ik graag mijn kennis en netwerk in om duurzame inzetbaarheid van medewerkers mogelijk te maken. Door inzicht te geven in regionale Leven Lang Ontwikkelen projecten, bevorderen wij een positieve en vanzelfsprekende leercultuur. Hierdoor blijven mensen leren en ontwikkelen en zo beter voorbereid op toekomstige veranderingen in werk. Zodat bedrijven nu en in de toekomst, voldoende instroom van gekwalificeerde vakmensen hebben.

De meerwaarde van het RMT is volgens mij de integrale aanpak, onze gezamenlijke kennis als professionals. Ik vind het fantastisch onderdeel te mogen zijn van dit team. Door samenwerking zorgen we ervoor dat werkgevers en (toekomstige) werknemers elkaar duurzaam weten te vinden op de continu veranderende arbeidsmarkt.

Meer informatie en/of aanmelden?
Contact met ons opnemen kan hieronder!

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen