Home

“Als samenwerkende partners kunnen we zóveel voor mensen betekenen!”

“Iemand die buiten de boot viel, heeft dankzij onze samenwerking toch duurzaam werk gevonden. Dat heeft enorme positieve gevolgen voor een mensenleven.” 

Paula Sant’Anna is vanuit UWV aangesloten bij mobiliteitsteam. Paula heeft een brede achtergrond, ze studeerde recht, had over de hele wereld uiteenlopende banen en vestigde zich uiteindelijk in Nederland. Ze is betrokken, kan goed luisteren en begrijpt de invloed van cultuur. Kortom, met Paula heeft het mobiliteitsteam een sociale collega met veel juridische kennis in huis.

Paula is op haar best voor kandidaten die vast zitten in het systeem van regels. Ze zegt: “Een wet is een instrument dat je moet gebruiken. De kaders van een wet kunnen natuurlijk niet groter of kleiner worden, maar daarbinnen kun je wel zoeken naar ruimte voor de menselijke maat.” Paula kijkt naar mogelijkheden en duurzame oplossingen. Bij het mobiliteitsteam zorgt ze voor verbinding, ze informeert over wet- en regelgeving en zorgt er zo voor dat kandidaten soepel kunnen bewegen tussen uitkeringen en werk.

Het liefst ziet ze mensen zo vroeg mogelijk, bijvoorbeeld wanneer loopbaanwensen ontstaan of werkloosheid dreigt. Dan kan ze vooraf goed informeren, adviseren en doorverwijzen.

“Het mobiliteitsteam kan ervoor zorgen dat mensen de weg naar de een duurzame baan gemakkelijker vinden. Soms zijn het kleine adviezen die een wereld van verschil maken en als de situatie van iemand ingewikkelder is, dan weet het mobiliteitsteam welke stappen gezet moeten worden.”

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen