Home

Binnen drie maanden had Robin een nieuwe baan!

"Het is heel fijn om weer perspectief hebben."

Robin ontving een WW-uitkering en wilde heel graag weer snel aan het werk. Vanwege haar ADHD liep ze tijdens haar vorige baan tegen een aantal dingen aan. Om te voorkomen dat dit weer zou gebeuren schakelde haar adviseur bij het UWV met de gemeente Arnhem en met het RMT Midden-Gelderland. Met middelen van het RMT is jobcoach Bas ingezet om Robin tijdens het proces naar werk, maar ook daarna te begeleiden. Binnen drie maanden had Robin een nieuwe baan. Het eerste halfjaar van haar nieuwe baan begeleidt Bas haar nog steeds. De begeleiding is nu gericht op het behouden van haar baan. Robin is heel blij met de hulp en heeft eindelijk weer perspectief.

Hoe zij geholpen is door het Mobiliteitsteam zie je in de video hieronder.

Het Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen is één van de 35 Mobiliteitsteams in Nederland. Robin is geholpen door ons collega Mobiliteitsteam Midden-Gelderland, omdat zij in die regio woont. Het Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen helpt iedereen in deze gemeenten: Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen.

Wij zijn er ook om jou te helpen!
Wil jij ook je kans op een nieuwe baan vergroten? Laat je net als Robin kosteloos begeleiden en meld je aan!

Het Mobiliteitsteam is er voor íedereen. Dus ook voor jou! Heb je bijvoorbeeld een vraag, wil je nieuwe inzichten of ander advies op het gebied van werk? Wij helpen graag mee aan jouw toekomst, kosteloos en zonder dat je ergens aan vastzit!

Bel ons op 024 - 200 1224 of vul het contactformulier in via de blauwe contactbutton!

Contact opnemen